A Belső Utazás

egy erőteljes meghívás arra, hogy felébredj az igazságra, hogy ki is vagy valójában.

Brandon Bays
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

BELSŐ UTAZÁSMi a Belső utazás módszere?

A módszer Brandon Bays saját tapasztalatából született, amikor 1992-ben mindössze 6 és fél hét alatt egy korsárlabda méretű daganatból gyógyult meg, műtéti halasztást kérve az orvosától. A gyógyulás felé vezető úton fedezte fel, hogy az érzelmi blokkok feloldása és a megbocsátás hogyan segíti a test öngyógyítási folyamatát.

A tudomány ma már megerősíti, hogy amikor erős érzelmet tapasztalunk és elnyomjuk, az biokémiai folyamatot indít el a véráramban, blokkolva a kapcsolódó sejtreceptorokat, tehát meggátolva a sejtek kommunikációját a test többi részével. Ez pedig idővel testi tünetek, betegségek kialakulásához vezethet. Ugyanakkor, ha az érzelmeinket szabadon és természetesen érezzük, ahogy egy gyerek teszi, a sejtjeink receptorai nyitva maradnak.

A Belső utazás azt teszi lehetővé, hogy elérjük ezeket a sejt receptorokat. Amikor végigmegyünk a folyamaton, nemcsak feltárhatjuk, hogy mi akadályoz érzelmileg vagy hátráltat az életben, hanem fel is tudjuk szabadítani ezt a régi, elraktározott tudatot. Ez teszi lehetővé, hogy az új sejtjeink már enélkül a régi tudat nélkül szülessenek meg, ezáltal hozzáférve a test természetes öngyógyító potenciáljához.

Brandon Bays öngyógyító folyamatának az egyik legnagyobb ajándéka az volt, hogy megszületett belőle egy olyan technika, amely mindannyiunk számára lehetővé teszi, hogy Belső utazásra induljunk, és felfedezzük, mi van a testünkben elraktározva, rátalálva a saját válaszainkra általa.
Idővel a módszer kiterjedt érzelmi, valamint spirituális problémákra is, és minden olyan elakadásra, amivel az életben szembesülünk.

https://benserita.hu/wp-content/uploads/2023/06/dandelion_kek.png
Minden kihívásban ott rejtőzik a növekedés és az átalakulás lehetősége.
Brandon Bays
Placeholder image
 • KINEK VALÓ A BELSŐ UTAZÁS MÓDSZERE?
 • MIÉRT HATÉKONY A BELSŐ UTAZÁS?

Mindenkinek, akiben elég erősen dübörög a szándék, hogy változtasson, lezárjon, elengedjen valamit az életében, ami nem szolgálja már tovább a fejlődését, és készen áll szembenézni a saját válaszaival.

*Ha kaptál már korábban bármilyen mentális betegségről diagnózist, akkor kérlek vedd, figyelembe, hogy ez a terület túlmutat a Belső utazás módszerének hatáskörén.

A Belső utazás módszerének egyik zsenialitása, hogy nem az elme szintjén működik, ezért a hatása sem korlátozódik pusztán a belátásra és a megértésre, mélyebben épül be a sejtmemóriába anélkül, hogy további tudatos erőfeszítésre lenne szükség.

Mondok egy mindennapos példát. Képzeld el, hogy szeretnéd megtalálni a tökéletes párkapcsolatot, de a belső hangod folyamatosan azt ismételgeti, hogy esélyed sincs rá, meg sem érdemled. Ezek azok a negatív hiedelmek, amik szabotálnak minket. A Belső utazás folyamata arra ad lehetőséget, hogy felfedjük és kitisztítsuk ezeket a hiedelmeket, majd újraprogramozzuk a tudatos és tudatalatti elmét, valamint a sejtmemóriát. Így az utazás után, amikor megfogalmazódik bennünk a tiszta szándék egy új párkapcsoltra, már nem indul el a negatív monológ a fejünkben, azaz nem lesz olyan részünk, ami visszafogna minket. Ahogy a korábbi korlátozó gondolatok és viselkedési minták is automatikusak voltak a folyamat előtt, úgy válnak automatikussá a Belső utazás után ezek egészséges, támogató mintázatai.

A Belső utazás hatékonyságát igazolja, hogy orvosok, nővérek, pszichológusok és más egészségügyi szakemberek alkalmazzák világszerte.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

SZOLGÁLTATÁSMIT ADOK ÉN A BELSŐ UTAZÁSODHOZ?

Én a tiszta, együttérző jelenlétemet garantálom, a többiben a te együttműködésre van szükség, hogy engedd magad vezetni a saját folyamatod által.

A Belső utazást gyakran hasonlítom egy közös tánchoz az utazó és köztem. Kísérőként addig vezetlek, ameddig kész vagy elmenni, és abban minden támogatást megadok neked. Ez egy olyan minőségű tiszta jelenlét, ahol a legnagyobb biztonságban nyílhatsz meg, és tapasztalhatod meg az elfogadást és a gyengéd megtartó erőt, ami ebben a kombinációban már magában is egy ajándék. Ez a közeg lehetővé teszi számodra, hogy eljuss a saját válaszaidhoz, a megbocsátáshoz, és ezáltal gyógyulhass.

https://benserita.hu/wp-content/uploads/2023/06/cos_simle_kor3.png
"A megbocsátás nem azonos az elfogadással vagy azzal, hogy jóváhagyjuk a másik tetteit. A megbocsátás egy ajándék, amit önmagunknak adunk, hogy megszabaduljunk a hordozott fájdalomtól és tehertől. "
Brandon Bays
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

A BELSŐ UTAZÁS FOLYAMATA

A Belső utazás módszere egyetlen folyamatban egyesíti több modern terápia és spirituális gyakorlat esszenciáját, anélkül, hogy bármilyen vallásos meggyőződéshez kötődne.

Minden folyamat egyedi, egy személyre szabott keverék, az alapján, hogy mire van leginkább szükség. A Belső utazás módszere olyan régóta kutatott és gyakorolt technikákat is alkalmaz, melyek a korlátozó hiedelmek, mintázatok, érzelmi blokkok gyökeréig nyúlnak.

Egy Belső utazás átlagosan 2-3 órás meditációs folyamat, melynek során megtapasztalhatod azt, amit mások sokszor hónapokig tartó kognitív terápiával érnek el, mivel ebben a folyamatban egyszerre tapasztalod lényed fizikai, érzelmi, és lelki vonatkozásait.

https://benserita.hu/wp-content/uploads/2022/02/image_02_contact.png

HOGYAN MŰKÖDIKA Belső utazás folyamat

Ha mégis felvázolnék egy Belső utazás folyamatot, akkor a sorvezető, ami alapján a módszer megszületett, a következő lenne:
 • _MEGÉRKEZÉS
 • _ÉRZELMI RÉTEGEK
 • _FORRÁS
 • _TÁBORTŰZ
 • _VISSZATÉRÉS

Egymásra hangolódás, beszélgetés

Egy rövid beszélgetéssel indítunk, ahol közösen feltárjuk, hogy milyen élethelyzetet szeretnél most megoldani, majd segítek neked relaxált állapotba kerülni, hogy ráhangolódhass a tested jelzéseire.

Az érzelmek tiszta megtapasztalása

Ahol megnyílsz az éppen megjelenő érzésnek, és megtapasztalod, hogy milyen ezt szabadon, ítélkezéstől menetesen csak engedni áramolni a testedben.

Megtanulod rábízni magadat, és engedni, hogy az érzés vezessen rétegről rétegre, felszínre mosson egy korábbi emléket, ami a gyökre a felszínen megtapasztalt elakadásodnak, legyen az egészségügyi, lelki vagy bármilyen hétköznapi téma.

A tiszta önvalód megtapasztalása

Ezt a Belső utazás módszere Forrásnak nevezi, ez lényegében TE magad vagy tisztán, mentesen az egódtól, az elakadásidtól.

Ez az élmény, önmagad belső magjának a megtapasztalása található minden nehéz érzésed alatt, ha csak átengeded magad az érzelmi rétegeken, akkor haza találsz. Ez a tapasztalás tölt fel és erősít meg a folyamatban.

Tisztulás, megbocsátás

Egy képzeletbeli tábortűz lesz a színtere annak, ahol találkozhatsz a korábban felvillant emlékben szereplő személyekkel, hogy kimondhass nekik mindent, amire korábban nem volt lehetőséged.

Ez a kiürítés és a megtisztulás ideje, ami elvezethet a megbocsátásig vagy lehetőséget ad, hogy tegyél felé egy lépést.

A folyamat tisztázása

Ha szükséges, akkor egy újabb rövid beszélgetéssel zárunk, ahol átbeszéljük a megéléseidet, és hogy mire érdemes figyelned a folyamat után.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
ITT TALÁLOD A PODCASTET

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN podcast

| Beszélgetések a Belső utazás módszerének tükrében
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
HOGYAN SEGÍT A BELSŐ UTAZÁS MÓDSZERE?

Hogyan segít a Belső utazás módszere?

Ez nagyban függ attól, hogy milyen kihívások előtt állsz, mi vált annyira kényelmetlenné az életedben, hogy készen állsz szembenézni vele és változtatni rajta.
A Belső utazás módszerével a felszínen megjelenő blokkjaink érzelmi gyökeréhez juthatunk el. Fizikai és érzelmi gyógyításra egyaránt használható.
https://benserita.hu/wp-content/uploads/2023/06/par.png

ÉRZELMI ÉS KAPCSOLATI SZINTEN

 • Ha unod már a színlelést, az érzéseid örökös elfojtását, vagy csak letennéd már végre a maszkot, amit a világ felé mutatsz, hogy talán életedben először önmagad lehess.
 • Képzeld el, milyen lenne csak úgy erőlködés nélkül vállalni magad, lazítani, megengedni az érzéseid szabad áramlását, és megtapasztalni ennek a hihetetlen felszabadító erejét.
 • Vagy csak egyszerűen, milyen lenne végre hazatalálni, a létező legmélyebb értelemben, és felismerni, hogy nem az érzelmeink vagyunk.
https://benserita.hu/wp-content/uploads/2021/12/service_02.jpg

GONDOLATI SÍKON/
A KORLÁTOZÓ SÉMÁIDBAN

 • Eleged van az örökösen ismétlődő negatív gondolataidból, az állandó ítélkezésből, és nem találod az agyad kikapcsológombját?
 • Szeretnéd végre megtapasztalni, hogy milyen az az állapot, amikor az elme elcsendesedik?
 • Készen állsz arra, hogy használd az elmédet, ahelyett, hogy téged használna?
 • Ráébrednél végre arra, hogy nem a gondolataink vagyunk?
 • Milyen lenne hozzáférni ahhoz a végtelen bölcsességhez, amiből többek között felfedezések, versek születtek, csupán azáltal, hogy a rögeszmés gondolatokat kisöpörve helyet teremtesz az áramlásnak és az intuíciónak?
https://benserita.hu/wp-content/uploads/2023/06/health.png

FIZIKAI SZINTEN

*szakorvosi konzultáció mellett, az orvosi kezelés kiegészítéseként
 • Visszatérő tünetek nehezítik a mindennapjaidat?
 • Azt érzed, hogy a hagyományos orvosi kezelések mellett másra is szükséged lenne, mert valahol mélyen tudod, hogy a tüneteid gyökere nem csupán fizikai eredetű?
 • Vagy csak kimerültél, és érzed, hogy ebben a tempóban nem lehet tovább folytatni, de nem tudod, hogy lehetne leállni?
 • Megállnál, mielőtt a tested állít meg?
 • Készen állsz megkérdezni a testedet, hogy mire van szüksége, és mi történik benne?
 • Szeretnél rálátni, hogy a tüneteid mire tanítanak téged, és hogy megtanultad-e a leckét?
 • Milyen lenne megtapasztalni a testedben rejlő élet energiát annak teljes valójában?
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
AZ ELSŐ LÉPÉS

Készen állsz?

_
Ingyenes ismerkedő beszélgetés

Kezdheted azzal, hogy időpontot foglalsz egy első, ingyenes 15 perces ismerkedő telefonbeszélgetésre, ami alapján eldöntheted, hogy elinduljunk-e együtt az első utazásodra.

_
Válaszok a kérdéseidre

Az ismerkedő telefonbeszélgetés alatt megválaszolom a kérdéseidet, és időpontot keresünk az első Belső utazásodra.

_
Felkészülés a Belső utazásra

Az ismerekedő beszélgetés és a Belső utazás között eltelt időben a lelked megkezdi a felkészülést. Te már megtetted az első lépést, semmi más dolgod nincs, csak figyelni, hogyan érik benned az utazásod témája.

https://benserita.hu/wp-content/uploads/2022/01/Tablet.png
FELKÉSZÜLÉS A BELSŐ UTAZÁS FOLYAMATÁRA

Ajándék meditáció

Ez a meditációs gyakorlat tökéletes előkészítése lehet az első utazásodnak.
*A képre kattintva érheted el.

bt_bb_section_top_section_coverage_image