GYAKRAN ISMÉTELT

Kérdések

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://benserita.hu/wp-content/uploads/2022/02/image_02_contact.png

KÉRDÉS

MI KELL A BELSŐ UTAZÁSHOZ?

A tiszta, őszinte elszántságod.
A magadra szánt idő, egy csendes, nyugodt hely és egy kényelmes szék vagy fotel.
Online utazás esetén: szükséged lesz stabil internetre, valamint egy laptopra, tabletre vagy asztali gépre. Mindenképpen szükséges egy webkamera és hasznos lehet egy fülhallgató.

KÉRDÉS

HÁNY BELSŐ UTAZÁSRA LESZ SZÜKSÉGEM?

Ez alapvetően az elszántságodon múlik, azon, hogy őszintén szeretnél-e szembenézni azzal, hogy mi van az elakadásod gyökerében, és valóban változtatni szeretnél-e rajta. Tényező lehet az is, hogy milyen régóta küzdesz az adott problémával.
A Belső utazás módszerének egy legnagyobb előnye, hogy erős, őszinte szándék esetén gyakran egyetlen utazás is elegendő lehet egy probléma feloldására.Emiatt az erős hatás miatt szoktam azt javasolni, hogy az első utazás után érdemes időt hagyni magadnak, hogy megtapasztalhasd a folyamat hatását, majd 1-2 hét elteltével átbeszéljük a tapasztalataidat, és ha szükséges, akkor közösen kidolgozunk egy személyre szóló tervet a folytatásra.

https://benserita.hu/wp-content/uploads/2023/06/dandelion_sarga.png
https://benserita.hu/wp-content/uploads/2022/02/image_01_contact.png

KÉRDÉS

HA KERESZTÜLMEGYEK EGY BELSŐ UTAZÁSON, AZ AZT JELENTI, HOGY AZ ADOTT PROBLÉMA SOHA TÖBBÉ NEM JELENIK MEG AZ ÉLETEMBEN?

Tényező lehet az is, hogy milyen régóta küzdesz az adott problémával. Az esély megvan rá, de gyakoribb, hogy egy régóta fennálló probléma vagy tünet mögött több különböző érzelmi réteg húzódhat.

Alapvetően azonban a legtöbben azt tapasztalják, hogy a Belső utazás módszere kimondottan mélyreható és átfogó. Sokan számolnak be arról, hogy egyetlen folyamat képes olyan eredményt elérni, mint amekkora változást több hónapnyi kognitív terápia hozott számukra. 

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image