RÓLAM

Bense Rita

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

RÓLAMAkkreditált Belső utazás kísérő

  • HÁTTEREM
  • TÖRTÉNETEM

A 7 lépcsőfokból álló Belső utazás kísérő képzést 1,5 év alatt végeztem el, ami alatt közel 100 Belső utazást kísértem. És ami a legfontosabb: ez idő alatt folyamatosan utaztam én is. Ennek eredménye az a mély önismeret, amiben azt érzem, ez a haza vezető út.

Ezáltal kapok lehetőséget, hogy végre tisztán önmagam lehessek, és ezt az utat szeretném másoknak is megmutatni. Úgyhogy, ha téged is érdekel, akkor itt vagyok, hogy kísérjelek és támogassalak a saját fejlődésed és gyógyulásod folyamatában.

Ha visszanézek egész a kezdetekig, és definiálni kellene magamat, akkor azt mondanám, hogy kereső vagyok. Minden élethelyzet arra ösztönzött, hogy először válaszokat és megoldást keressek. Ez a nyughatatlan kutatás a válaszaim után elvezetett az elfogadás és az unásig ismételt elengedés mélyebb megértéséhez, aminek a lényegét sokáig én sem érettem. Ebben a folyamatban a Belső utazás módszerével való találkozás adta meg nekem azt az élményt, hogy megérkeztem. Mintha minden eddigi élettapasztalatom ide szeretett volna elvezetni…

A Belső utazásaim hatására, mint egy hatalmas puzzle, lassan összeállt és értelmet nyert minden fantasztikus és fájdalmas tapasztalásom az életemben, beleértve az összes addigi – gyakran bukdácsoló – próbálkozásomat a reikivel, spirituális tanítókkal, jógával, prana nadival, transzcendentális meditációval és az éveken át szűnni nem akaró vággyal, hogy egyszer anya legyek.

Mint mindannyiunkat, engem is a térdre esések tanítottak, és ezek visznek előre ma is, azzal a könnyebbséggel, hogy a Belső utazás megkönnyíti az utamat és képessé tesz arra, hogy ezt másoknak is megmutassam.

A saját bőrömön tapasztaltam, milyen, amikor mások mondják meg, hogy mik a válaszok.
Tudom, hogy tör darabokra, amikor saját magammal veszítem el a kapcsolatot. Ma már tudom, ez is az elengedésről tanított, és egyben azt is megmutatta, hogy lehet engedni, hogy valami bántalmazásig fokozódjon.

Tudom, mert megéltem, milyen ebből felállni, és találkozni az elengedés újabb félreértelemzésével.

Tudom, milyen üres tanácsként kapni másoktól, hogy engedjem el a görcsös akarást, hogy anya legyek. Az elengedésnek ezt a formáját ma sem tudom értelmezni, csinálni meg aztán végképp nem. Mert ami az évek alatt megérkezett hozzám, és amit ma már tudok, az pont az, hogy ezt nem csinálni kell, hanem engedni, és az egy egészen más szinten történik. Nem lehet sürgetni, akarni, kikövetelni. Az engedés valahol az elfogadásban észrevétlenül megtörténik.

És a kérdés nem az, hogy elengedtem-e, mert tapasztalanom szerint erre nincs igen/nem válasz. Amit biztosan tudhatok, hogy ez egy olyan folyamat, amiben előrébb tartok ma, mint tegnap.

Tenni azért tudok, hogy ez egy folyamatos haladás legyen, és ne évekig vagy egy élethosszig tartó helyben topogás, háború az élettel, a környezetemmel és legfőképpen önmagammal.

Az elengedés azt jelenti, hogy felismerjük, semmi sem hiányzik, és minden itt és most létezik.
Dr. David R. Hawkins
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
AZ ELSŐ LÉPÉS

Ingyenes ismerkedő
telefonbeszélgetés

Kezdheted azzal, hogy időpontot foglalsz egy
első, ingyenes 15 perces ismerkedő telefonbeszélgetésre.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

KIEMELT TERÜLETEKAmiken átjutottam

A felsorolt élethelyzeteket a saját bőrömön is tapasztaltam, ezért ezekben a témákban különleges mélységben tudok veled kapcsolódni:

• pánikroham, összeomlás
• rejtett bántalmazás
• meddőség, sikertelen lombik folyamat
• életközepi válság

https://benserita.hu/wp-content/uploads/2023/06/mintas_kor-1.png

VISSZAJELZÉSEKAz utazók tapasztalatai

Ritával és magával a Belső utazás módszerével több mint négy év nagyon intenzív és eredménytelen terápiás munkát követően, „véletlenül” találkoztam. Már a legelső alkalommal lenyűgözött az a végtelenül elfogadó és szeretetteljes hozzáállás, amit megtapasztaltam tőle. Legnagyobb érték számomra az volt, ahogyan a közös munka során ítélkezés nélkül, tökéletesen rám tudott hangolódni, és a belső utazásaim során minden rezdülésemet érezve és értve tökéletes professzionalizmussal és százszázalékos odafigyeléssel kísért végig a folyamaton. Ritát számomra nem csak a mély és alapos tudása, a belső utazás kísérésének tökéletesen precíz ismerete és alkalmazása, hanem az intuíciója, türelme és végtelen empátiája is kiemeli a terapeuták közül. Jószívvel és bátran ajánlom őt mindenkinek, aki bármilyen elakadással küzd az életében: a legjobb kezekben lesz nála, ha hatékony és valóban eredményre vezető segítséget keres.
B.Erika
Ritával volt szerencsém több alkalommal utazni. Minden alkalommal különleges figyelmet éreztem, ahogy segít, támogat és a szavaim biztonságban lehettek. Bátran lemertem csukni a szemem, mert tudtam, hogy elengedhetem magam és beleengedhetem a folyamatba. A kellemes hangja, a kedves személyisége nagyon sokat adott és segített felszínre hozni a legmélyebben megbújó érzéseimet és minden alkalommal gyógyultam általa, az Ő segítségével. Rita olyan utazássegítő, akit mindenkinek jó szívvel ajánlok!
K. Sarolta
Ritát nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné a Belső utazással megoldani a traumáit. Többször utaztam vele, és nagyon jó élmény volt. Rita kedvessége, szaktudása nagyon sokat segített. Több lelki fájdalmat oldottunk meg. Az ő bíztatása és az a szeretet, bizalom, amit képvisel, segített teljesen megnyílni.
Cs.Klaudia
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://benserita.hu/wp-content/uploads/2022/01/Tablet.png
FELKÉSZÜLÉS A BELSŐ UTAZÁS FOLYAMATÁRA

Ajándék meditáció

Ez a meditációs gyakorlat tökéletes előkészítése lehet az első utazásodnak.
*A képre kattintva érheted el.

bt_bb_section_top_section_coverage_image