VISSZAJELZÉSEK

Az utazók tapasztalatai

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Ritával és magával a Belső utazás módszerével több mint négy év nagyon intenzív és eredménytelen terápiás munkát követően, „véletlenül” találkoztam. Már a legelső alkalommal lenyűgözött az a végtelenül elfogadó és szeretetteljes hozzáállás, amit megtapasztaltam tőle. Legnagyobb érték számomra az volt, ahogyan a közös munka során ítélkezés nélkül, tökéletesen rám tudott hangolódni, és a belső utazásaim során minden rezdülésemet érezve és értve tökéletes professzionalizmussal és százszázalékos odafigyeléssel kísért végig a folyamaton. Ritát számomra nem csak a mély és alapos tudása, a belső utazás kísérésének tökéletesen precíz ismerete és alkalmazása, hanem az intuíciója, türelme és végtelen empátiája is kiemeli a terapeuták közül. Jószívvel és bátran ajánlom őt mindenkinek, aki bármilyen elakadással küzd az életében: a legjobb kezekben lesz nála, ha hatékony és valóban eredményre vezető segítséget keres.
B.Erika
Ritával volt szerencsém több alkalommal utazni. Minden alkalommal különleges figyelmet éreztem, ahogy segít, támogat és a szavaim biztonságban lehettek. Bátran lemertem csukni a szemem, mert tudtam, hogy elengedhetem magam és beleengedhetem a folyamatba. A kellemes hangja, a kedves személyisége nagyon sokat adott és segített felszínre hozni a legmélyebben megbújó érzéseimet és minden alkalommal gyógyultam általa, az Ő segítségével. Rita olyan utazássegítő, akit mindenkinek jó szívvel ajánlok!
K. Sarolta
Ritát nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné a Belső utazással megoldani a traumáit. Többször utaztam vele, és nagyon jó élmény volt. Rita kedvessége, szaktudása nagyon sokat segített. Több lelki fájdalmat oldottunk meg. Az ő bíztatása és az a szeretet, bizalom, amit képvisel, segített teljesen megnyílni.
Cs.Klaudia
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
AZ ELSŐ LÉPÉS

Készen állsz?

_
Ingyenes ismerkedő beszélgetés

Kezdheted azzal, hogy időpontot foglalsz egy első, ingyenes 15 perces ismerkedő telefonbeszélgetésre, ami alapján eldöntheted, hogy elinduljunk-e együtt az első utazásodra.

_
Válaszok a kérdéseidre

Az ismerkedő telefonbeszélgetés alatt megválaszolom a kérdéseidet, és időpontot keresünk az első Belső utazásodra.

_
Felkészülés a Belső utazásra

Az ismerekedő beszélgetés és a Belső utazás között eltelt időben a lelked megkezdi a felkészülést. Te már megtetted az első lépést, semmi más dolgod nincs, csak figyelni, hogyan érik benned az utazásod témája.